Nieuws

Croonwolter&dros wordt partner van de Dutch Data Center Association

Croonwolter&dros wordt partner van de Dutch Data Center Association

Croonwolter&dros, de technisch dienstverlener die met intelligente technologische oplossingen bijdraagt aan het duurzaam presteren van haar klanten, sluit zich aan bij de Dutch Data Center Association (DDA), brancheorganisatie voor datacenters in Nederland. Het is nu meer dan ooit nodig dat we de kwaliteit van digitale netwerken waarborgen en samen verenigen.

“We staan voor grote uitdagingen, zoals het blijven ondersteunen van datadistributie in een samenleving waarin zo ongeveer alle diensten en processen online worden aangeboden”, aldus Wim Vendrig, Datacenters Director Croonwolter&dros. “Dit DDA-partnership bevordert innovatie, maakt kennisuitwisseling mogelijk en kiest heel duidelijk voor een sterk, gezamenlijk bondgenootschap in de digitale infrastructuur van de toekomst.”

Croonwolter&dros heeft ruime ervaring in het realiseren en onderhouden van datacenters in Nederland, zowel bij de grote hyperscale datacenters als bij kleinere locaties. De focus ligt hierbij op de installatiewerkzaamheden, waarbij specialistische disciplines als brandmeld- en sprinklersystemen vanuit de eigen organisatie worden ingevuld.

Stijn Grove, Directeur van de DDA: “Croonwolter&dros is met haar vooruitstrevende karakter een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen en daarmee een zeer waardevolle toevoeging voor het netwerk van de DDA. Datacenters in Nederland investeren op continue basis in innovatie en verbeteringen, vooral op het gebied van duurzaamheid, en Croonwolter&dros kan hierin een accelererende rol spelen. We kijken uit naar de mogelijkheden die Croonwolter&dros kan bieden aan de sector.”

Over Croonwolter&dros
Croonwolter&dros is het grootste in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatisering gespecialiseerde bedrijf van Nederland. Met een omzet van 550 miljoen en 3.000 medewerkers is het actief in de markten Utiliteit, Industrie en Infra en heeft vestigingen in heel Nederland. Met intelligente technologische elektrotechnische-, werktuigbouwkundige-, automatiserings- en informatiseringsoplossingen draagt Croonwolter&dros bij aan het duurzaam presteren van haar klanten. Croonwolter&dros is onderdeel van bouw- en techniekconcern TBI.

Meer informatie is te vinden op www.croonwolterendros.nl

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws