Nieuws

ColoHouse versterkt het groeiende netwerk van de Dutch Data Center Association

ColoHouse versterkt het groeiende netwerk van de Dutch Data Center Association

ColoHouse is onlangs lid geworden van de brancheorganisatie Dutch Data Center Association (DDA). De datacenter operator heeft in totaal 14 faciliteiten verspreid over 8 landen, met toegang tot 40 internetuitwisselingen. De Nederlandse faciliteit is gevestigd in Den Haag. Alle locaties van ColoHouse voldoen aan de strikte controlestandaarden waaronder SOC 2 en ISO 9001 en 27001.

Stijn Grove, directeur van DDA: “We zijn erg blij met ColoHouse als nieuwe deelnemer in ons datacenter ecosysteem. Hoewel de grote, internationale datacenter hubs erg belangrijk zijn voor de digitale economie, moeten we ook zeker het belang van de regionale datacenters voor de digitale infrastructuur onderstrepen. Het is daartoe essentieel dat zij goed worden vertegenwoordigd door de industrie. Den Haag is een interessante toekomstige locatie voor de groei van de industrie, vooral vanwege de uitdagingen waarmee de huidige datacenter hubs worden geconfronteerd. We verheugen ons op samenwerking met ColoHouse om de nationale positie van Nederland als data- en tech-hub verder te versterken. ”

Paul Bint, CEO van ColoHouse: ‘’Wij zijn trots om deel te mogen nemen aan de Dutch Data Center Association. Nederland is Europees koploper op het gebied van datacenters en met de recente ontwikkelingen in Amsterdam, is de vraag naar regionale datacenter diensten toegenomen. De DDA benadrukt het belang van de regionale datacenters. Ons hoofdkantoor en datacenter in Den Haag tezamen met onze derde locaties in onder andere Rotterdam en Amsterdam zijn de fundering van onze dienstverlening in Europa. Het ColoHouse datacenter in Den Haag is recent voorzien van een upgrade en kenmerkt zich door de energie-efficiëntie en snelle internet connectiviteit. We kijken ernaar uit om samen te werken met de brancheorganisatie om de rol van Nederland als Europa’s ‘data-en tech hub’ verder te versterken.’’

Over ColoHouse

ColoHouse, opgericht in 2007 is een toonaangevende aanbieder van colocatie datacenter diensten, netwerk-cloud- en maatwerk oplossingen. ColoHouse stelt zich ten doel de klant kwalitatief hoogstaande digitale infrastructuur en optimale service te bieden en op een betrokken wijze te ontzorgen, zodat de klant haar tijd kan besteden aan kernactiviteiten. Met ons hoofdkantoor in Miami, FL en het Europees hoofdkantoor in Den Haag, beheert ColoHouse wereldwijd meer dan 14 datacenterlocaties. Van start-ups tot grote internationale ondernemingen, ColoHouse streeft ernaar om oplossingen en ondersteuning van wereldklasse te bieden.

 

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws