Nieuws

CenturyLink treedt toe tot Dutch Data Center Association

CenturyLink treedt toe tot Dutch Data Center Association

CenturyLink, een wereldwijde technologieleider die hybride netwerken, cloud connectiviteit en beveiligingsoplossingen levert, heeft zich aangesloten bij de Dutch Data Center Association (DDA), brancheorganisatie voor datacenters in Nederland. De DDA verwelkomt CenturyLink als een waardevol lid.

“We zijn verheugd om met de DDA te werken”, zegt Raymond Vredenburg, Managing Director, Benelux en Nordics CenturyLink. Nederland is een belangrijke hub voor digitale bedrijven. We maken gebruik  van hoge kwaliteit datacenterinfrastructuur om onze klanten de meest geavanceerde technologische oplossingen en diensten te bieden. Ons DDA-deelnemerschap biedt ons de mogelijkheid om samen te werken met een krachtig netwerk van datacenterprofessionals, om best practices te implementeren, informatie te delen en innovatie te bevorderen. ”

CenturyLink beheert wereldwijd meer dan 350 datacenters. Ook maakt CenturyLink verbinding met meer dan 2.200 openbare en particuliere datacenters wereldwijd. CenturyLink’s datacenters hebben directe toegang tot het unieke eigenwereldwijde glasvezelnetwerk. Een van de best verbonden netwerken ter wereld, met 725.000 km aan glasvezel.

Stijn Grove, directeur van de DDA: “We verwelkomen CenturyLink als een waardevolle nieuwe deelnemer van de DDA. CenturyLink is een vertrouwde aanbieder van datacenteroplossingen voor een aantal van ’s werelds grootste organisaties. We zijn ervan overtuigd dat we kunnen profiteren van de internationale aanwezigheid en ervaring van het bedrijf. We kijken ernaar uit om samen te werken om wederzijdse doelen te bereiken die zullen helpen bij het profileren van de datacentersector richting overheid, media en samenleving, wat zal leiden tot het versterken van de digitale economie.”

De DDA verbindt deelnemers, partners en belangengroepen in Nederland en daarbuiten.

Over CenturyLink

CenturyLink (NYSE: CTL) is een technologieleider die hybride netwerken, cloud connectiviteit en beveiligingsoplossingen levert aan klanten over de hele wereld. Via een uitgebreid wereldwijd glasvezelnetwerk biedt CenturyLink veilige en betrouwbare services om te voldoen aan de groeiende digitale eisen van bedrijven en consumenten. CenturyLink streeft ernaar de vertrouwde netwerkpartner te zijn voor de digitale wereld en is gericht op het leveren van technologie die de klantervaring verbetert.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws