Nieuws

CANS BV kondigt partnership aan met brancheorganisatie Dutch Data Center Association

CANS BV kondigt partnership aan met brancheorganisatie Dutch Data Center Association

­­AMSTERDAM 15 november 2019 – CANS (Computer Aided Network Systems) BV heeft zich aangesloten als partner in het netwerk van de Dutch Data Center Association (DDA), de branchevereniging voor Nederlandse datacenters. CANS is ruim 25 jaar geleden opgericht en heeft zich volledig gespecialiseerd in het leveren, inrichten en onderhouden van Data Center Infrastructure Management (DCIM) en Automated Infrastructure Management (AIM) software oplossingen. CANS is een gecertificeerde partner van CommScope voor iTRACS DCIM en ImVision AIM, NLyte, Sunbird, Hyperview, Device42, Graphical Networks en Schneider Electric. CANS BV is sinds juli 2019 overgenomen door Frank Verhofstad, toen de voormalige eigenaar Paul van ’t Wout met pensioen ging.

Frank Verhofstad van CANS: “ik besloot om CANS BV over te nemen vanwege de unieke positie en expertise die CANS heeft gecreëerd in het leveren en onderhouden van DCIM, AIM en/of integratie oplossingen aan datacenters. CANS is een zogenaamd boutique of niche bedrijf dat zich volledig richt op het aanbieden van DCIM/AIM producten en diensten en daardoor hebben we een unieke expertise op dit gebied ontwikkeld die mijn inziens geen ander bedrijf op hetzelfde niveau kan aanbieden. Door het aanbieden van een breed pakket aan DCIM en/of integratie oplossingen geeft CANS een objectief advies welke DCIM en/of integratie oplossing het beste past bij haar klanten en zorgt CANS ervoor dat de oplossing wordt geïmplementeerd en het daarbij behorende onderhoud en support. Als partner van de DDA zijn we beter in staat om onze unieke en specifieke dienstverlening voor de datacenter wereld onder de aandacht te brengen.”

Stijn Grove, Managing Director van de DDA: ”Wij stellen het zeer op prijs dat CANS is toegetreden tot de DDA als partner. Met hun unieke en uitgebreide specifieke kennis op het gebied van DCIM, AIM en integratieoplossingen is CANS een waardevolle gecertificeerde partner van een breed scala aan DCIM-oplossingen in het ecosysteem van de Data Center wereld. We kijken uit naar een langdurige samenwerking tussen CANS, DDA en andere partners en deelnemers binnen het netwerk.”

Over CANS BV
Computer Aided Network Systems BV (CANS BV) is meer dan 25 jaar geleden opgericht. Sinds haar oprichting heeft CANS BV zich gespecialiseerd in het leveren van de beste geïntegreerde oplossing voor haar klanten op het gebied van Data Center Infrastructure Management (DCIM), Automated Infrastructure Management (AIM) en IT Service Management (ITSM). De resultaten van de op maat gemaakte oplossingen zijn een efficiëntere en effectievere werking van het Data Center en de faciliteiten verbonden met en met het Data Center. CANS is uitgerust met en zeer ervaren technisch team voor het implementeren en implementeren van geïntegreerde DCIM-, AIM- en / of ITSM-omgevingen. Meer informatie is te vinden op www.cans.nl

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws