Nieuws

Brandveiligheidsbedrijf Saval sluit zich aan bij netwerk Dutch Data Center Association

Brandveiligheidsbedrijf Saval sluit zich aan bij netwerk Dutch Data Center Association

Saval is vanaf 1 januari jl. de nieuwe partner in het netwerk van de Dutch Data Center Association (DDA). Saval is bijna 100 jaar geleden opgericht en is gespecialiseerd in brandveiligheid. Van kleine blusmiddelen en trainingen tot het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van grote brandblussystemen zoals de FM approved  lage druk watermist datacenter oplossing  van VID Fire-Kill.

Stijn Grove, Directeur Dutch Data Center Association: “Brandveiligheid is in elke sector van groot belang. Echter, brandveiligheid in het datacenter kent nog een paar extra knelpunten omdat het gebruik van water als blusmiddel grote problemen kan veroorzaken voor de grote hoeveelheid geavanceerde apparatuur die in het datacenter staat. Saval is gespecialiseerd in het zorgvuldig omgaan met brandblussystemen voor omgevingen met speciale vereisten en heeft veel kennis van de sensitiviteit van datacenters. Het is dan ook een waardevolle toevoeging dat Saval zich aansluit bij het netwerk van de DDA.”

Miguel Martinez Sales Manager bij Saval benadrukt:” De behoefte aan hoge beschikbaarheid van een datacenter vraagt om een gevoelig branddetectiesysteem dat de kleinste smeulbrand detecteert en communiceert. Als het brandblussysteem wordt geactiveerd moet de schade aan de datacenter apparatuur zo minimaal mogelijk zijn, zodat ze na een snelle reparatie weer operationeel zijn. “

Saval: brandbeveiliging sinds 1925

Met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van brand- en vluchtveiligheid is Saval een betrouwbare keuze voor je organisatie. Iedere dag zijn ruim 250 Saval medewerkers bezig met jouw veiligheid. Altijd volgens de richtlijnen van ISO 9001, jouw garantie voor kwaliteit in de organisatie en het product.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws