Nieuws

Eversheds Sutherland benoemt Max van Drunen van DLA Piper tot Partner Real Estate

Eversheds Sutherland benoemt Max van Drunen van DLA Piper tot Partner Real Estate

 Eversheds Sutherland heeft Max van Drunen als partner verwelkomd binnen haar Real Estate praktijk. Zijn komst op 1 april 2021 geeft de groei van de Europese vastgoedpraktijk een belangrijke impuls. 

Max adviseert over transacties, infrastructuur, financieringen, ontwikkeling en fondsen. Hij heeft ook veel ervaring met duurzame energieprojecten zoals wind- en zonneparken. Max zal samenwerken met Natascha Geraedts, Partner Planning, en David Jones, Partner Real Estate, om het grensoverschrijdende platform van Eversheds Sutherland verder uit te bouwen in deze groeimarkten. 

Max spreekt vloeiend Engels en Duits en heeft veel ervaring in de internationale transactiepraktijk. Max is afkomstig van DLA Piper, waar hij in 2018 werd benoemd tot Legal Director. Daarvoor was hij werkzaam bij De Brauw Blackstone Westboek. Naast zijn positie bij Eversheds Sutherland is Max universitair docent aan de Universiteit Utrecht. Hij doceert goederen- en insolventierecht en publiceert regelmatig, onder meer over renewable energy.

 

Natascha Geraedts: “Max brengt een schat aan ervaring in ons steeds actievere team. In combinatie met de komst van Wieger ten Hove in onze Amsterdamse Corporate praktijk hebben we nu een echt sterk platform om cliënten te bedienen op commercieel vastgoed. Zijn vaardigheden zullen van grote waarde zijn bij het steeds verder vergroten van onze aanwezigheid in Nederland en Europa. Ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken.

 

David Jones: “We zijn een sterk en ervaren vastgoedteam aan het ontwikkelen, gericht op het ondersteunen van belangrijke groeisectoren. Nederland is een steeds verder groeiende markt, die met name alternatieve vastgoedactiva ondersteunt, waaronder renewable energy projecten, logistiek en datacenters. De ervaring en specialismen van Max sluiten perfect aan bij onze strategie. Ik kijk ernaar uit om samen met Max, Natascha en andere collega’s in heel Europa samen te werken terwijl we onze opwaartse lijn voortzetten.

 

Max van Drunen zelf: “Ik ben verheugd dat ik me bij dit ambitieuze team kan aansluiten. Mijn focus op de sectoren vastgoed, duurzame energie en industrials past perfect bij de groeimogelijkheden binnen en buiten Nederland. 

De benoeming van Max volgt op andere partner benoemingen in Nederland, waaronder Wieger ten Hove in februari 2021, Pim van Leersum in 2020 en Jeroen Hoekstra, Benjamin van Kessel, Elmer Veenman en Gidget Brugman in 2019. 

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws