Nieuws

 

AP treedt toe tot netwerk DDA

AP treedt toe tot netwerk DDA

Schiphol-Rijk, 24 april – Vandaag kondigt AP Nederland B.V. aan zich aan te sluiten bij het netwerk van de Dutch Data Center Association (DDA). Dit is de eerste paneelbouwer die tot de DDA toetreedt. Sales manager Harvey Tjon: “We zijn vanuit onze vestiging aan de Tupolevlaan op Schiphol-Rijk dagelijks binnen de sector aan het werk, het is voor ons een logische stap om onderdeel te zijn van het DDA netwerk”.

Kennispartner

“AP levert besturingspanelen, energie verdeelsystemen en diensten voor datacenters, utiliteit, OEM, healthcare en de maakindustrie. Vanuit samenwerken in de keten en kennis op het gebied van elektrotechniek, kwaliteit, procesoptimalisatie en lean denken & doen, krijgen onze klanten méér waarde geleverd. Als kennispartner zijn wij in staat om wensen te kunnen vertalen naar technisch haalbare oplossingen. Met het netwerk dat AP heeft, verbinden wij de juiste partijen met elkaar en spelen wij in op de trends van deze tijd. In ons werk streven we voortdurend naar het meest optimale resultaat voor onze klanten. ‘Achieving Perfection’ is dus niet alleen een boodschap voor onszelf, maar vooral de belofte naar onze klanten”, aldus Tjon.

Dutch Data Center Association kijkt erg uit naar de samenwerking met AP. Stijn Grove Directeur DDA: “AP is een partij met veel kennis over elektrotechniek, kwaliteit en procesoptimalisatie. Met de proactieve instelling van AP is het bedrijf een waardevolle toevoeging aan de DDA en kunnen ze veel betekenen voor onze aangesloten datacenters.”

Over AP

AP, opgericht in 2001, is een specialist op het gebied van ontwerp en interne assemblage en productie van schakelkasten en laagspanningsdistributiepanelen voor kritieke infrastructuren. Het bedrijf is onder meer actief voor klanten met kritieke infrastructuur zoals datacenters, EV toepassingen, gezondheidszorg, tuinbouw, landbouw en engineering van industriële machines.

AP is ook actief op het gebied van ontwerp en productie van hard- en software van o.a. het eigen merk OEC Power Solutions voor datacenters, medische, industriële en kantoortoepassingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in efficiënte, flexibele en hoogwaardige assemblage en productie binnen de verschillende markten waarin het actief is. Bovendien is AP een innovator op deze markten met flexibele oplossingen van topkwaliteit voor haar klanten.

AP heeft ongeveer 80 werknemers en is gevestigd in Kolham, Groningen en Schiphol-Rijk. Het bedrijf distribueert producten over de hele wereld.

Onderdeel van Dool Industries

AP is onderdeel van Dool Industries (www.doolindustries.com), een holdingmaatschappij met activiteiten in Nederland en Canada. Het bedrijf bestaat uit Hortilux Schréder, Agrilight, PL Light Systems en AP en werd opgericht in 1975. Dool Industries heeft ca. 150-200 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Monster, Nederland.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!