Nieuws

AMS Helix kondigt partnership met DDA aan

AMS Helix kondigt partnership met DDA aan

Door middel van dit partnership kan AMS Helix haar digitale infrastructuur en data center oplossingen en services delen met bedrijven door heel Nederland. Ook kan AMS Helix helpen bij het profileren van de data center sector naar de Nederlandse overheid, media en de samenleving.

“Dit is een geweldig partnership voor AMS Helix, aangezien we recent begonnen zijn met uitbreiden naar Europa en een kantoor geopend hebben in Amsterdam” zo zegt Bas Henneman van AMS Helix. ” De DDA community is perfect for ons bedrijf en verdiept de al sterke banden die we hebben met veel van de andere DDA partners. We kijken uit naar de samenwerking met de DDA en de hulp die we kunnen bieden door middel van onze op maat gemaakte services voor data centers, telecommunicatie en Edge sectoren, door heel Nederland.”

Stijn Grove, Managing Director van de DDA is erg tevreden over het nieuwe partnership. “AMS Helix bestaat uit een team van zeer ervaren professionals met technische krachten die bewezen hebben resultaten te kunnen boeken. Ze zullen ongetwijfeld van grote waarden zijn voor het DDA data center netwerk en voor de andere DDA partners. Ook is het team gefocust op duurzaamheid wat aansluit bij de koers die wij als DDA al varen. Dit zal ongetwijfeld leiden tot goeie gesprekken binnen ons ecosysteem.”

Over AMS Helix

AMS Helix biedt op maat gemaakte consultancy en advisory services en project management solutions aan bedrijven binnen de data center, telecommunicatie en edge sectoren door heel de EMEA.

Onze ervaren Consultant Engineers en Project Managers kunnen consistent complexe technische projecten en consultancy leveren.

Voor meer informatie, bekijk: www.amshelix.com

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws