Laden Evenementen

Datacenter Tech College & Carrièrebeurs

  • Dit event is voorbij.

9 mei, 12:00 - 18:00

Op 9 mei 2019 organiseert de Dutch Data Center Association de eerste editie van het Datacenter Tech College & Carrièrebeurs (DTC). Dit is naar aanleiding van ons Datacenters & Werkgelegenheid onderzoek, waaruit blijkt dat het vinden van technisch personeel de #1 uitdaging vormt in de industrie.

Tijdens het DTC kunnen (young) datacenter professionals, studenten en werkzoekenden met elkaar kennismaken en leren zij over de diverse technische vakgebieden binnen het datacenter ecosysteem, van elektro- en koelingstechniek tot network- en software engineering, security en werktuigbouwkunde

 

Waarom?

Er zijn momenteel honderden openstaande vacatures voor engineer rollen, met name op MBO 4 of HBO niveau, en dit aantal gaat alleen maar stijgen. Het DTC event heeft dan ook als doel om studenten en bedrijven uit de datacenter sector dichter bij elkaar te brengen, om zo het vinden van geschikt personeel te voorspoedigen.

 

Waar en wanneer?

De eerste sessie vindt plaats op donderdag 9 mei van 14:00 tot 17:00 uur in het bezoekerscentrum van BIT in Ede. Bij succes wordt dit concept in meerdere regio’s uitgerold later dit jaar.

 

Programma

14:00 – Kickoff
14:15 – Colleges ronde 1 & Carrièrebeurs
15:15 – Pauze
15:45 – Colleges ronde 2 & Carrièrebeurs
16:45 – Borrel en barbecue

 

Hoe kun je meedoen?

Om toegang tot dit event te krijgen moet je met z’n tweeën komen, te weten: een Senior én een Junior Engineer. Je wordt bovendien automatisch gekoppeld aan een student. Wanneer aan deze voorwaarden is voldaan, kun je als deelnemer en partner van de DDA ook (kosteloos) een rol spelen als:

  1. Gastspreker van een mini-college over jouw vakgebied (20 minuten)
  2. Standhouder op de carrière vloer waar studenten en bedrijven kennis kunnen maken.

In het aanmeldformulier kun je je voorkeur(en) aangeven. Je hoort dan spoedig de definitieve indeling van ons.

 

Meld je snel aan via Eventbrite, want vol = vol!

Gegevens

Datum:
9 mei
Tijd:
12:00 - 18:00
Website

Locatie

BIT-MeetMe
Galileïlaan 17
Ede, 6716 BP Nederland
+ Google Maps