Laden Evenementen

Tech Together

  • Dit event is voorbij.

31 augustus 2017, 15:00 - 20:00

Tech Together is hét zomerevenement voor de hosting- en internetsector

Tijdens Tech Together ontmoet nieuw talent “industry veterans”. Vanaf twaalf uur worden de leden van Jong ISPConnect voorgelicht over onze innovatieve sector. Hier leren ze wat ze op school niet leren. Daarna schuiven genodigden uit de hosting en internet sector aan om te netwerken, kennis te delen, te watersporten en voor de zomer BBQ.

Lancering Jong ISPConnect

Tijdens Tech Together zal Jong ISPConnect gelanceerd worden. Jong ISPConnect is een organisatie van ISPConnect, gericht op de nieuwe lichting medewerkers en stagiaires in de hostingsector. Jong ISPConnect is opgericht in 2017 en belooft een bruisende vereniging te worden met een groot aantal leden verspreid over heel Nederland.

Het initiatief is bedoeld om op een laagdrempelige manier een waardevol netwerk op te bouwen, talenten te ontmoeten en samen na te denken over innovatie, techniek en de rol van de hostingsector in een (duurzame) toekomst. Jong ISPConnect organiseert daarom meerdere keren per jaar bijeenkomsten – waaronder Tech Together – masterclasses, brainstormavonden en publiceert daarnaast verschillende artikelen.

Meer informatie over Tech Together en Jong ISPConnect vindt u op de website.

Gegevens

Datum:
31 augustus 2017
Tijd:
15:00 - 20:00
Website

Organisator

ISPConnect
Telefoon:
+31 20 2610019

Locatie

Down Under
Ravensewetering 1
Nieuwegein, 3439 ZZ
+ Google Maps