Laden Evenementen

Nationale Privacy Conferentie 2018

  • Dit event is voorbij.

30 januari, 13:00 - 18:00

Het is de grote vraag van onze tijd: hoe kunnen we ervoor zorgen dat snelle digitalisering niet ten koste gaat van privacy? Hoe kunnen wij als samenleving digitaliseren én onze privacy behouden en versterken? ECP en Privacy First gaan graag samen met u deze uitdaging aan en organiseren daartoe op 30 januari 2018 in het Amsterdamse Volkshotel de Nationale Privacy Conferentie. Hier komen de relevante spelers bijeen en bouwen wij gezamenlijk aan een privacy vriendelijke informatiemaatschappij.

Nederland heeft alle maatschappelijke randvoorwaarden om een internationaal Privacy Gidsland te kunnen worden. Tijdens de conferentie leert u over de nieuwe Europese privacywetgeving en de voornaamste verplichtingen voor uw organisatie. U leert over de nieuwste ontwikkelingen en u laat zich inspireren door privacy bevorderende bedrijven en overheden. Tijdens de conferentie worden de nieuwe Nederlandse Privacy Awards uitgereikt. Privacy is immers méér dan louter compliance: duurzame privacy vergt bedrijven en overheden die privacy zien als een kans om zich positief te onderscheiden en privacy vriendelijk ondernemen en innoveren tot norm te maken. Privacy by design vormt daartoe de sleutel. Wij hopen u te kunnen begroeten op 30 januari!

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze conferentie via de link onderaan deze pagina. De inhoud van het programma wordt binnenkort op de website van ECP getoond en indien u zich aanmeldt krijgt u de uitnodiging met programma via de mail toegestuurd.

Gegevens

Datum:
30 januari
Tijd:
13:00 - 18:00
Website

Locatie

Volkshotel Amsterdam
Wibautstraat 150
Amsterdam, Noord Holland 1091 GR
+ Google Maps