Laden Evenementen

IT Room Infra event

  • Dit event is voorbij.

14 november 2017, 09:00 - 17:00

Op 14 november 2017 vindt het IT Room Infra event plaats bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Doordat u zich in het verleden heeft aangemeld voor dit event, informeren wij u met deze mail graag over de inhoud van het programma en de mogelijkheden van kennisoverdracht op deze dag.

Dit event is hét platform voor informatie over het bouwen, inrichten en onderhouden of innoveren van computerruimtes en/of datacenters. Om te zorgen voor kennisoverdracht  wordt sterke aandacht gegeven aan innovaties en Internet of Things (IoT).

De programmacommissie en de 62 betrokken exposanten hebben de actuele ontwikkelingen vertaald in een divers en uitgebalanceerd lezingenprogramma. De presentaties zijn verdeeld over vijf tracks:

  • Warmte
  • Energie
  • Ontwerpen & Managen
  • Impact IoT
  • Data Centraal

Bekijk het volledige programma hier.

De plenaire sprekers Ewit Roos en John Laban beginnen het event respectievelijk met lezingen over Fotonica (voor sneller en energiezuiniger dataverkeer) en Open Computer Hardware (met een vergelijking van oude en nieuwe werkwijzen in een datacenter). De dag wordt afgesloten met een presentatie van Ad van Wijk over de groene waterstofeconomie.

U kunt zich kosteloos registreren voor een bezoek aan het IT Room Infra event.

Gegevens

Datum:
14 november 2017
Tijd:
09:00 - 17:00
Website

Locatie

Congrescentrum 1931
Oude Engelenseweg 1
Den Bosch, Nederland
+ Google Maps