Laden Evenementen

IoT Inspire Event 2017

  • Dit event is voorbij.

16 november 2017, 08:00 - 12:00

Internet of Things (IoT) is overal en verovert de wereld razendsnel. In veel branches worden IoT-oplossingen al toegepast en ook consumenten beginnen de voordelen te ontdekken. Het gebruik hiervan maakt ons leven een stuk aangenamer: van het navigeren op de snelweg tot aan het monitoren van parkeerplekken en van het besturen van de thermostaat in huis via een app tot aan het bedienen van de koelkast. Apparaten worden steeds slimmer en wij zijn overal en met alles verbonden.

Met dit event willen wij de deelnemers aan het denken zetten: we gaan IoT ontdekken en ontplooien. Net een stapje verder dan dat u gewend bent. Tijdens het event komen verschillende IoT-experts aan het woord. Zij laten u zien hoe u de verschillende IoT-toepassingen kunt aanbieden door antwoord te geven op uitdagingen zoals:

  • Is uw businessmodel ingericht om partnership aan te gaan met andere IoT-gebruikers?
  • Welke technologieën zijn er om domotica nog beter te beveiligen?
  • Welke platformen zijn er op de markt en hoe kunt u deze optimaal benutten?
  • Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van Artificial Intelligence straks?

Mis het event niet, zodat ook uw bedrijf IoT-toekomstbestendig is. Achterblijven is geen optie!

Bekijk de website voor meer informatie.

* Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dit event is bestemd voor beslissers in ICT: IT-Managers, Product Managers en Directie (CEO, CTO, CIO) die nog niet bekend zijn met The Datacenter Group. Onze bestaande klanten komen daarom automatisch op een reservelijst. Valt u buiten de doelgroep? Dan brengen wij € 175.- in rekening voor uw komst.

Gegevens

Datum:
16 november 2017
Tijd:
08:00 - 12:00
Website

Organisator

The Datacenter Group

Locatie

Westerliefde
Klönneplein 4
Amsterdam, Noord-Holland 1014 DD Nederland
+ Google Maps