Laden Evenementen

Emerging Technology Forum: The Data Centre in 5 years

  • Dit event is voorbij.

28 september 2017, 13:00 - 19:00

In de datacenter industrie is verandering de enige constante. Daarom is het belangrijk dat u weet welke trends en ontwikkelingen er spelen. Om u op de hoogte te houden hebben we met een aantal andere marktleiders op het gebied van datacenter technology een forum gecreëerd: het Emerging Technology Forum.

Dit forum wil u graag helpen uw beleid te stroomlijnen met de toekomst. Om invulling te geven aan dit streven organiseert het forum het event: The Data Centre in 5 years, trends & technology.

Wij nodigen u van harte uit dit seminar bij te wonen op 28 september aanstaande in het fantastische Visitor Centre BIT-MeetMe van BIT in Ede. Wij beloven u interessante lezingen over de nieuwste ontwikkelingen in datacenter technologie.

Graag willen we uw speciale aandacht vragen voor de lezing van onze eigen CTO René de Theije die een tipje van de sluier oplicht van het project 4D-cool.  Hierbij wordt, met een integratie van ‘Computational Fluid Dynamics’ en real-time metingen, een nog nauwkeurigere voorspelling gedaan over warmte-ontwikkelingen in het datacenter. Dit is een nieuwe technologische ontwikkeling waarmee Perf-iT in samenwerking met TNO en andere partners ver vooruitloopt in de markt.

Meld u nu aan via de website!

Gegevens

Datum:
28 september 2017
Tijd:
13:00 - 19:00
Website

Locatie

BIT-MeetMe
Galileïlaan 17
Ede, 6716 BP Nederland
+ Google Maps