Laden Evenementen

DDA Q1: Ronde tafel sessie – De toekomst van de datacenter sector

  • Dit event is voorbij.

27 maart 2018, 13:00 - 17:00

Wat kunnen we verwachten voor de datacenter sector? Op deze besloten bijeenkomst voor deelnemers en partners van de DDA komen de thema’s duurzaamheidenergieonderwijs en veiligheid aan bod tijdens een ronde tafel sessie. Een mooie kans om met vakgenoten te sparren over de toekomst van uw bedrijf, de sector en de samenleving.

 

Bestaat er zoiets als té snel groeien?

De digitale sector is een van de snelst groeiende ter wereld. De Nederlandse datacenter sector, als hart van de digitalisering, floreert hierbij met een gestage groei van 15% per jaar.  Die rappe groei brengt veel innovatie met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van technologie en duurzaamheid. Zo heeft de jonge datacenter sector het afgelopen decennium grote stappen gemaakt op het gebied van energie efficiëntie. Op andere vlakken lijkt de sector zelfs té snel te groeien. Denk bijvoorbeeld aan de grote tekorten op de arbeidsmarkt voor geschoold IT-personeel en de energie levering die na verloop van tijd niet meer toereikend zal zijn. De eerste signalen hiervoor zien we al in Amsterdam.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de datacenter ongestoord verder kan groeien! Hoe, dat leren we tijdens deze ronde tafel sessie.

 

Programma

13:30 – Welkom met koffie en thee

14:00 – Introductie Stijn Grove
14:30 – Ronde tafel: Veiligheid (fysiek en virtueel)
15:00 – Ronde tafel: Onderwijs

15:30 – Korte pauze

15:45 – Ronde tafel: Energie
16:15 – Ronde tafel: Duurzaamheid

16:45 – Netwerkborrel

 

EXTRA: SmartDC Rondleiding

Als kers op de taart kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een rondleiding bij het vernieuwde datacenter van SmartDC. Deze is gelegen naast de Van Nelle fabriek en sluit perfect aan op het middagprogramma. Indien u graag wilt meedoen aan de rondleiding, zien we u graag om 12:50 uur verwacht bij de ingang van de Van Nelle fabriek.

 

Aanmelden

Deze kwartaalmeeting is een besloten event voor alle deelnemers en partners van de DDA. Wanneer u bent ingelogd ziet u hieronder een registratiebutton verschijnen.
Nog geen account? Dan kunt u deze zeer gemakkelijk aanmaken.

Gegevens

Datum:
27 maart 2018
Tijd:
13:00 - 17:00

Organisator

Dutch Data Center Association
Telefoon:
+31 20 3037860

Locatie

Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
Rotterdam, Zuid Holland 3044 BC Nederland
+ Google Maps