Laden Evenementen

DDA Q1: Ronde tafel sessie – Ontwikkelingen in de datacenter sector

27 maart, 13:00 - 17:00

Evenement Navigatie

De digitale sector is een van de snelst groeiende ter wereld. De Nederlandse datacenter sector, als hart van de digitalisering, floreert hierbij met een gestage groei van 15% per jaar.

Die rappe groei brengt veel innovatie met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van technologie en duurzaamheid. Zo heeft de jonge datacenter sector het afgelopen decennium grote stappen gemaakt op het gebied van energie efficiëntie, bijvoorbeeld door middel van geavanceerde koeling technologieën en geoptimaliseerde CPU’s. Op andere vlakken lijkt de sector té snel te zijn gegroeid. Denk bijvoorbeeld aan de grote tekorten op de arbeidsmarkt voor geschoold IT-personeel en de energie levering die na verloop van tijd niet meer toereikend zal zijn. De eerste signalen hiervoor zien we al in Amsterdam.

Op deze besloten bijeenkomst voor deelnemers en partners van de DDA komen al deze thema’s aan bod tijdens een ronde tafel sessie. Aan de hand van stellingen zult u in gesprek gaan met uw vakgenoten over de volgende vijf thema’s:

  • Duurzaamheid
  • Innovatie
  • Energie
  • Veiligheid
  • Onderwijs

Een mooie kans om met vakgenoten te sparren over de toekomst van uw bedrijf en de datacenter sector als geheel. De locatie en het exacte programma volgen spoedig.

Aanmelden

Deze kwartaalmeeting is een besloten event voor alle deelnemers en partners van de DDA. Wanneer u bent ingelogd ziet u hieronder een registratiebutton verschijnen.
Nog geen account? Dan kunt u deze zeer gemakkelijk aanmaken.

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
13:00 - 17:00
Website