Laden Evenementen

DDA Q3 event: Marketing & Sales op het hoogste niveau

  • Dit event is voorbij.

13 september 2017, 13:00 - 18:00

De datacenter industrie in Nederland behoort tot de beste van de wereld. En dat is niet zonder reden: met excellente infrastructuur en connectiviteit, en met een goede business mentaliteit vormen we een aantrekkelijke datacenter hub voor nationale en internationale bedrijven.

Toch is het grote publiek zich lang niet altijd bewust van de voordelen die een datacenter biedt. Hoe we onze datacenters nóg beter kunnen positioneren en vermarkten in binnen- en buitenland, dat leren we op deze Q3 meeting.

De middag zal worden afgetrapt met een inspiratiesessie over positionering. In de daarop volgende sessies krijgt u praktische handvatten mee op het gebied van marketing en sales optimalisatie die u de volgende dag meteen kunt gebruiken. Ten slotte is er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje, op de netwerkborrel.

Programma

13:00 – Welkom met koffie en thee
13:30 – Introductie Stijn Grove
13:45 – Inspiratiesessie – Albert Zeeman, Business Accelerator
14:45 – Koffie break
15:00 – Sessie Marketing Automation – Michiel Cazemier, Splend
16:00 – Sessie van Sales potentieel naar sales resultaat – Jaco van Wilgenburgh, 21stSense
17:00 – Netwerkborrel

Locatie
Het event vindt plaats op een bijzondere locatie op het hoogste niveau, namelijk de Gerbrandytoren, een zendmast die nu wordt gebruikt als datacenter van Alticom. De toren werd op 17 januari 1961 in gebruik genomen en op 9 mei 1961 geopend door koningin Juliana. Met 372 meter is de Gerbrandytoren de hoogste constructie in Nederland.

Voor wie?
Deze sessie is bedoeld voor alle Marketing- en Salesmanagers van onze leden en partners. Let op: het aantal plaatsen voor deze sessie is beperkt (30 max). In het geval van te veel aanmeldingen krijgen leden van de DDA Marketing Commissie voorrang.

Aanmelden?
Onze leden en partners hebben via de nieuwsbrief een aanmeld link ontvangen. Niet voorbij zien komen? Dan kunt u een mailtje sturen naar info@dutchdatacenters.nl. Wij sturen u de link dan opnieuw.

Gegevens

Datum:
13 september 2017
Tijd:
13:00 - 18:00

Organisator

Dutch Data Center Association
Telefoon:
+31 20 3037860

Locatie

Gerbrandytoren
Hogebiezendijk
IJsselstein, Utrecht 3401 RT Nederland