Laden Evenementen

DDA Q3: Marketing & Sales meeting

4 september, 14:00 - 20:00

De Nederlandse datacenter industrie behoort tot de sterkste ter wereld. Mede door onze excellente connectiviteit, ons vermogen om te innoveren en door ons hoge serviceniveau zijn we een aantrekkelijke datacenter hub voor nationale en internationale bedrijven. Steeds meer bedrijven kiezen er om dan ook voor om hun IT uit te besteden aan een datacenter (in de buurt). Maar wat is nu de beste manier om die potentiële klant te bereiken en hoe zorg je er nu voor dat je de kwaliteiten van je datacenter nóg beter naar voren brengt? Je leert het op onze Q3 Marketing & Sales meeting!

 

Meld je aan voor de BBQ

Omdat de zomer voor ons niet lang genoeg kan duren, organiseren we samen met brancheorganisaties DHPA, ISPConnect en FCA een aansluitende netwerkborrel en BBQ. Interesse? I.v.m. de catering horen we graag of je er wel of niet bij bent.

 

Aanmelden

Deze kwartaalmeeting is een besloten event voor alle deelnemers en partners van de DDA. Wanneer je bent ingelogd zie je hieronder een registratiebutton verschijnen. Nog geen account? Dan kun je deze zeer gemakkelijk aanmaken.

Vorig jaar zat de meeting helemaal vol, reserveer dus alvast je plek bovenaan deze pagina. Het definitieve programma volgt spoedig.

Gegevens

Datum:
4 september
Tijd:
14:00 - 20:00

Organisatoren

Dutch Data Center Association
Stichting DHPA
ISPConnect
Fiber Carrier Association

Locatie

Kaap Flevo
Strandweg 165
Zeewolde, 3891 AK Nederland