News

Dutch IT Cloud Survey 2021 is gestart

Dutch IT Cloud Survey 2021 is gestart

Dutch IT Channel en markt intelligentie bureau Smart Profile zijn gestart met de Dutch IT Cloud Survey 2021. Dit onderzoek, een onderdeel van het Dutch IT Cloud Project, belicht het gebruik van cloud toepassingen in Nederland en richt zich op IT-beslissers en de IT-industrie, zoals resellers, leveranciers en distributeurs. Het onderzoek maakt deel uit van het Dutch IT Cloud Project dat onlangs van start is gegaan. Doe nu mee via deze link!

Het onderzoek wordt nu online uitgevoerd waarbij lezers wordt gevraagd naar hun mening en visie over diverse cloud onderwerpen. Denk hierbij aan het voeren van een succesvolle cloud strategie en best practices rond migratie naar een cloud omgeving.

De onderzoeksresultaten van de Dutch IT Cloud Survey worden begin juni 2020 op de websites van dutchitchannel.nlexecutive-people.nl en in het Dutch IT Channel Magazine gepubliceerd.

Doe nu mee en u ontvangt het onderzoeksrapport begin juni 2021 in uw mailbox. We hebben slechts enkele minuten nodig van uw kostbare tijd voor het invullen van de Survey.

 Doe mee aan het onderzoek!

Kijk voor alle informatie op de speciale site van het Dutch IT Cloud Project.

Tot slot: alle antwoorden worden anoniem verzameld en uiteraard met uiterste zorg behandeld.

Related

Most read

Subscribe to our newsletter

Stay informed about the latest data center news!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws