Dutch Data Center Association kondigt APAC aan als nieuwe partner

Datacenter koelingspecialist APAC en brancheorganisatie Dutch Data Center Association (DDA) kondigen vandaag hun partnership aan. APAC is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in energie-efficiënte koelingsoplossingen voor datacentra. Met speciale aandacht voor restwarmte hergebruik, een thema dat aan de orde van de dag is in de datacenter branche. Met het partnership beogen beide partijen de datacenter industrie verder te faciliteren.

Over het partnership zegt Peter de Bruijn, algemeen directeur van APAC, het volgende: Door onze vergaande specialisatie in de datacenter sector ontzorgen wij onze klanten op het gebied van ontwerp, realisatie en service en onderhoud. Daarnaast kan APAC de levering en installatie van verhoogde computervloeren geheel verzorgen. Partnerschap met de Dutch Data Center Association is voor APAC een logische nieuwe stap in een groeiende en professionaliserende markt. Het biedt voor ons kansen om makkelijker expertise uit te wisselen en ons netwerk uit te breiden”.

Stijn Grove, Managing Director van de DDA: “Wij breiden onze community van datacenters en partners continu uit. Immers wordt het gemakkelijker om met elkaar in contact te komen wanneer je je in een ecosysteem van gelijkgestemde partijen begeeft. De decennialange ervaring en specialistische kennis van APAC dragen bij om de datacenters in Nederlands steeds efficiënter en duurzamer te laten opereren. De keuze om samen te werken was dan ook een makkelijke.”

Meer informatie over APAC is te vinden op https://www.apac.nl/nl.