Promotie

Nationale promotie

De DDA maakt zich sterk voor de promotie van de Nederlandse datacenter sector, zowel nationaal als internationaal. Nationale Datacenter Dag is in Nederland inmiddels een begrip en helpt om de cruciale rol van datacenters onder de aandacht te brengen. Daarnaast organiseert de DDA evenementen door het hele land en spant zich in om via regionale, nationale en internationale media datacenters over het voetlicht te brengen.

Nationale promotie

Als fundament van de digitale mainport hebben datacenters ook een internationale aantrekkingskracht. Om dat te faciliteren, is de DDA aanwezig op internationale beurzen zoals Data Centre World London, World Hosting Days.global, HostingCon en tal van andere evenementen. Daarnaast werkt de DDA nauw samen met Digital Gateway to Europe, de primaire organisatie in Nederland die de Nederlandse digitale sector promoot in het buitenland. Dit gebeurt onder meer middels handelsmissies naar de V.S., Azië en in Europa.

Nederlandse datacenters staan internationaal bekend om hun kwaliteit en efficiëntie. De bij de DDA aangesloten datacenters onderscheiden zich door de toon te zetten voor kennis, kwaliteit, veiligheid en het voldoen aan de Code of Conduct van de DDA. Daarmee vervult de DDA een belangrijke rol als referentiepunt voor datacenters die de best mogelijke dienstverlening aan hun klanten willen bieden.

Data Centre World
Datacloud Europe
World Hosting Days
Digital Gateway to Europe
ICU
Data & Cloud Expo