Delta/Eltek en MTU nieuwe partners DDA

De Dutch Datacenter Association kan met trots aankondigen dat zowel Delta/Eltek als MTU partner zijn geworden. Met het toetreden van deze partijen wordt het partnerportfolio van de DDA verder versterkt.

Stijn Grove, directeur van DDA: “Uitdagingen met de power supply zijn in onze sector een belangrijk punt van aandacht. We zijn daarom op zoek gegaan naar partners die op dit terrein wereldwijd ruimschoots hun sporen verdiend hebben. Al snel kwamen zowel Delta/Eltek als MTU in beeld, en we zijn blij dat zij zich hebben willen aansluiten bij de DDA. Delta/Eltek biedt wereldwijd power supply oplossingen voor onder meer datacenters. Het bijzondere is dat oplossingen leveren over de gehele keten, van powersupply van een end device tot met de UPS in het datacenter.

Leveringszekerheid van energie is daarnaast een ander belangrijk issue. Nederland kan zich beroemen op uitstekende voorzieningen wat dat betreft, maar de datacentersector moet ten allen tijde het zekere voor het onzekere nemen. Daarom werd ook aansluiting gezocht van een partner die expertise heeft in noodvoorzieningen.

Grove: “MTU is een van de leiders op het gebied van noodaggregaten. Ze zijn onderdeel van de Rolls-Royce Power Systems groep en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, gebaseerd op meer dan een eeuw kennis en expertise. Door het partnership en deze samenwerking met beide partijen versterken we de kennis binnen de DDA op het gebied van leveringszekerheid. Zo garanderen we gezamenlijk de continu├»teit van de digitale economie.”

De DDA beoogt het partnerportfolio verder te versterken en zal tegelijkertijd zowel deelnemers als partners blijven bedienen met nieuwe informatie over de positionering van de sector.