Deelnemers

Serverius

Serverius is een colocatie- en connectiviteitsleverancier met een breed scala aan diensten op het gebied van connectiviteit, IP protection en colocatie. Sinds de oprichting in 2010 richt het bedrijf zich primair op het leveren en ontwikkelen van geavanceerde diensten. Nog in 2016 besteedde Serverius 37 procent van zijn omzet aan zijn eigen R&D.

De dienstverlener opereert commercieel, maar heeft geen winstoogmerk en is een volstrekt neutrale leverancier die geen diensten biedt die concurreren met die van zijn klanten. Serverius is een volledige private onderneming die geheel eigenaar is van het onroerend goed, de technologie, het netwerk en de fibers. De besparingen berekent het bedrijf door aan zijn klanten.

Dienstverlening

Stabiliteit en veiligheid zijn de fundamenten waar Serverius zijn dienstverlening op baseert. De engineers zijn 7 dagen in de week beschikbaar, zijn uitgebreid gescreend en beschikken allemaal over een Verklaring Omtrent Gedrag welke is op te vragen bij het betreffende datacenter. Het datacenter van Serverius bij Meppel bevindt zich boven NAP en beide datacenters zijn aangesloten op verschillende stroomnetten in Nederland. Voor alle apparatuur zijn onderhoudscontracten afgesloten met de oorspronkelijke leveranciers. Met de Serverius IP Protection Cloud biedt het bedrijf zowel binnen als buiten het datacenter bescherming tegen DDoS, bad bot en WAF.

Connectiviteitsdiensten

Met eigen redundante fiberverbindingen biedt Serverius aan 1.200 klanten wereldwijd connectiviteitsdiensten met de laagste latency door heel Europa. De ligging van de datacenters en een point of presence in Frankfurt geven uitstekende connectiviteit tussen Amsterdam en Frankfurt, twee van de belangrijkste internetknooppunten van Europa. Serverius heeft recent de Autonomous Systems Internet Exchange gelanceerd, een niet-commercieel peering initiatief tussen eigenaren van Autonomous Systems (AS). De SpeedIX biedt hen gratis verbindingen op verschillende PoP’s in Nederland en waarmee de aangesloten partijen hun diensten kunnen aanbieden, zoals IP-transit, AWS Direct Connect, DDoS bescherming, Web Application Firewall en verbindingen naar andere Internet Exchanges.

Locatie

Serverius SDC1 Dronten

De Linge 26, Dronten, 8253 PJ

Serverius SDC2 Meppel

Ketelskamp 10, Meppel, 7942 KG

Serverius SDC3 Apeldoorn

Laan van de Ram 39, Apeldoorn, 7324 BW

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws