Deelnemers

Serverfarm

Serverfarm is een wereldwijde datacenter ontwikkelaar, operator en industrie leider als het gaat om Data Center Management as a Service (DMaas) met meer dan 700 locaties in beheer in meer dan 40 landen.

Onze missie

De missie van Serverfarm is het maximaliseren van de efficiëntie van datacenters en IT-infrastructuur voor service providers – waaronder communicatie-, applicatie-, cloud providers en interne enterprise IT-organisaties.

Om dit te doen, bieden we wereldwijd een volledig portfolio van datacenter oplossingen, van purpose-built, built-to-order, sale-leaseback tot aan wholesale colocatie oplossingen. Met ons unieke aanbod van datacenter diensten bieden facility- en IT-infrastructuurbeheer met een speciale focus op het implementeren van digitale transformatie strategieën om onze klanten in staat te stellen te innoveren.

Data Center Management as a Service (DMaaS)

Serverfarm is wereldleider op het gebied van Data Center Management as a Service (DMaaS). Met onze InCommand-services maximaliseren we de efficiëntie van de infrastructuur van onze klanten en bieden we hen het overzicht en controle over hun IT- en datacenteromgevingen. Als resultaat krijgen onze klanten en hun teams wendbaarheid, betrouwbaarheid en efficiëntie, waardoor ze zich kunnen concentreren op innovatie.

Ga voor meer informatie naar de Serverfarm-website op www.serverfarmllc.com

Locatie

Serverfarm

1013 BE Archangelkade 1, Amsterdam, Amsterdam,

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws