DDA Deelnemers

 

NLDC

NLDC: de menselijke maat in een digitale wereld.

NLDC is de grootste Nederlandse  aanbieder van colocatie datacenterdiensten en heeft diepe wortels in de Nederlandse samenleving en economie. NLDC handelt vanuit de overtuiging dat de digitale transformatie kansen biedt voor verduurzaming en dat beide ontwikkelingen elkaar versterken. NLDC telt zes datacenters, waarvan drie in de metropool regio Amsterdam en drie regionale hotspots; voor internationale partijen daarmee ook een perfecte springplak naar Europa.

NLDC heeft tussen zijn datacenters een ‘high-speed, low-latency’ netwerk aangelegd, waarmee veeleisende connectiviteitsvraagstukken kunnen worden beantwoord. De zes carrier neutrale datacenters van NLDC gebruiken uitsluitend (in Nederland opgewekte) groene energie voor het in totaal 22,5 MW aan opgesteld vermogen. Daarnaast maakt NLDC werk van hergebruik van restwarmte en recycling van afgeschreven materialen en apparatuur. Het datacenter in Eindhoven, dat 1 juli 2015 is geopend, is het eerste datacenter ter wereld dat is gebouwd volgens het cradle to cradle principe en heeft een negatieve CO2 footprint.

Continuïteit, zorgzaamheid, connectiviteit en duurzame transformatie zijn de drijvende krachten achter de dienstverlening van NLDC. De NLDC datacenters zijn allen gebouwd volgens Tier III normering met Tier IV aanvullingen. En NLDC heeft in Eindhoven het enige Tier IV gecertificeerde datacenter van Nederland. Dit heeft geresulteerd in een langdurig uptime trackrecord van 99.99999%. Met een totaal vloeroppervlak van 28.000 m2 is er ruimte voor iedere gewenste colocatie oplossing.

Als zelfstandige operator hebben wij alle vrijheid om ons met onze dienstverlening te onderscheiden. Die vrijheid zie je terug in ons dienstenaanbod voor colocatie. Je hebt de keuze uit een breed aanbod van carriers, cloud platformen en leveranciers van connectiviteit. Wil je meer weten over onze manier van werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar het overzicht van deelnemers.

Locatie

NLDC Oude Meer

1438 AN Fokkerweg 300, Schiphol-Rijk

NLDC Almere

1329 BG Rondebeltweg 62, Almere

NLDC Groningen

9744 TW Liverpoolweg 10, Groningen

NLDC Aalsmeer

1411 GE Lakenblekerstraat 13, Aalsmeer

NLDC Rotterdam

3088 GG Anthony Fokkerweg 40, Rotterdam

NLDC Eindhoven (DCE)

5656 High Tech Campus 53, AG Eindhoven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!