Als één van de oudste datacenter bedrijven in Nederland, heeft NLDC – voorheen KPN – haar datacenters op de belangrijkste locatie in Europa staan, te weten: Amsterdam.

In Amsterdam is het hart van het Europese en wereldwijd internet en cloud netwerk gevestigd en is één van de belangrijkste, zoniet dé belangrijkste locatie in de wereld voor wat betreft connectivity en exchanges. De uitermate goed verbonden locaties van NLDC garanderen u een snelle verbinding met zeer lage latency naar al uw belangrijke klanten, eind-gebruikers en leveranciers. 24×7 gegarandeerd.

NLDC heeft echter niet enkel in ’s werelds best verbonden gebied, Metro-Amsterdam, haar datacenters, ook daarbuiten is een ‘dijkring’ aan datacenters gerealiseerd. In Groningen, Eindhoven en Rotterdam staan de connected datacenters van NLDC ook. Dit om een mogelijkheid te bieden voor multi-site oplossingen als een minimale afstand van belang is voor uw situatie.

NLDC heeft tussen de datacenters een ‘high-speed, low-latency’ netwerk aangelegd, waarmee veeleisende connectiviteitsvraagstukken kunnen worden beantwoord.

Terug naar het overzicht van deelnemers.

Locatie Adres Postcode Stad
NLDC Oude Meer Fokkerweg 300 1438 AN Schiphol-Rijk
NLDC Almere Rondebeltweg 62 1329 BG Almere
NLDC Amsterdam Paalbergweg 1-3 1105 AG Amsterdam
NLDC Groningen Liverpoolweg 10 9744 TW Groningen
NLDC Aalsmeer Lakenblekerstraat 13 1411 GE Aalsmeer
NLDC Rotterdam Anthony Fokkerweg 40 3088 GG Rotterdam
NLDC Eindhoven (DCE) High Tech Campus 53 5656 AG Eindhoven