Deelnemers

Lumen

Lumen gelooft dat de mensheid op zijn best is wanneer de manier waarop we leven en werken door technologie wordt verbeterd. Met ongeveer 700.000 kilometer aan glasvezel en klanten in meer dan 60 landen, leveren we het snelste, meest veilige platform voor applicaties en data zodat bedrijven, overheidsinstellingen en gemeenschappen geholpen kunnen worden om bijzondere ervaringen te leveren.

Ga voor meer informatie over het Lumen netwerk, edge-cloud-, beveiligings- en communicatie- en samenwerkingsoplossingen en ons doel om door middel van technologie menselijke vooruitgang te bevorderen naar news.lumen.com, LinkedIn: /lumentechnologies, Twitter: @lumentechco, Facebook: /lumentechnologies, Instagram: @lumentechnologies en YouTube: /lumentechnologies

Het merk Lumen werd gelanceerd op 14 september 2020. Als gevolg daarvan wordt CenturyLink, Inc. aangeduid als Lumen Technologies, of kortweg Lumen. De wettelijke naam CenturyLink, Inc. zal naar verwachting formeel worden gewijzigd in Lumen Technologies, Inc. na voltooiing van alle toepasselijke vereisten.

Locatie

Lumen

Stekkenbergweg 4, Arnhem, Amsterdam, 1105 AJ

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws