Als één van de oudste datacenterbedrijven in Nederland, heeft KPN haar datacenters op de belangrijkste locatie in Europa staan, te weten: Amsterdam.

In Amsterdam is het hart van het Eruopees en wereldwijd internet en cloudnetwerk gevestigd en is één van de belangrijkste, zoniet dé belangrijkste locatie in de wereld voor wat betreft connectivity en exchanges. De uitermate goed verbonden locaties van KPN Datacenters garanderen u een snelle verbinding met zeer lage latency naar al uw belangrijke klanten, eind-gebruikers en leveranciers. 24×7 gegarandeerd.

KPN Datacenters heeft echter niet enkel in ’s werelds best verbonden gebied, Metro-Amsterdam, haar datacenters, ook daarbuiten is een ‘dijkring’ aan datacenters gerealiseerd. In Groningen, Eindhoven en Rotterdam staan de connected datacenters van KPN ook. Dit om een mogelijkheid te bieden voor multi-site oplossingen als een minimale afstand van belang is voor uw situatie.

KPN Datacenters heeft tussen de datacenters een ‘high-speed, low-latency’ netwerk aangelegd, waarmee veeleisende connectiviteitsvraagstukken kunnen worden beantwoord.

Locatie Adres Postcode Stad
KPN Datacenter Oude Meer Fokkerweg 300 1438 AN Schiphol-Rijk
KPN Datacenter Almere Rondebeltweg 62 1329 BG Almere
KPN Datacenter Amsterdam Paalbergweg 1-3 1105 AG Amsterdam
KPN Datacenter Groningen Liverpoolweg 10 9744 TW Groningen
KPN Datacenter Aalsmeer Lakenblekerstraat 13 1411 GE Aalsmeer
KPN Datacenter Rotterdam Anthony Fokkerweg 40 3088 GG Rotterdam
KPN Datacenter Eindhoven (DCE) High Tech Campus 53 5656 AG Eindhoven