Deelnemers

Holland Datacenters

Holland Datacenters (HDC) is gevestigd in een atoombunker die door de Nederlandse regering en door de NATO in gebruik is geweest en biedt maximale beschikbaarheid voor kritische cloud-omgevingen.

HDC levert colocatie diensten, dedicated servers, private- en public cloud servers, en secured connectiviteit om aan de high availability standard te kunnen voldoen. HDC is 100% Nederlands, dit geldt zowel voor het eigendom als voor de locatie in Zeeland. De missie van HDC is om organisaties te ondersteunen bij het waarborgen van de vertrouwelijkheid en integriteit en beschikbaarheid van hun gegevens en systemen.

HDC houdt voor alle configuratie vast aan het 2N principe, op het gebied van de facilitaire installaties, het IT platform en voor het netwerk. Holland Datacenters leunt grotendeels op eigen zonne-energie. Met batterijen kunnen we die ook nog even bufferen. Pas als de zon lange tijd niet schijnt, doen we een beroep op het energienet. Mocht het zo zijn dat we wel stroom van het net nodig hebben en daar doet zich een storing voor, dan kunnen we twee weken lang vooruit met onze dieselgeneratoren.

Locatie

Holland Datacenters

Zomerweg 67, Kloetinge, 4481 CA

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws