DDA Deelnemers

 

ColoHouse

ColoHouse, opgericht in 2007 is een toonaangevende aanbieder van colocatie datacenter diensten, netwerk-cloud- en maatwerk oplossingen. Wij stellen hoge eisen aan de inrichting en kwaliteit van de infrastructuur, aan onze diensten en aan de ondersteuning die we leveren – met als doel om onze klanten te ontzorgen zodat zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten.

Onze strategisch gelegen en hoogstaande datacenter zijn ontworpen om de betrouwbaarheid en bereikbaarheid van IT-systemen garanderen. ColoHouse beheert wereldwijd meer dan 14 datacenterlocaties. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Miami, FL USA en het Europees hoofdkantoor van ColoHouse bevindt zich in Den Haag. Onze colocatie– en datacenterfaciliteit in Den Haag is rechtstreeks verbonden met onze redundant MPLS-netwerk dat zich uitstrekt over verschillende locaties zowel binnen als buiten Nederland.

Van start-ups tot grote internationale ondernemingen, ColoHouse streeft ernaar om oplossingen en ondersteuning van wereldklasse te bieden.

Locatie

ColoHouse

2491 CV Moezel 5, Den Haag

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!