Bytesnet levert betrouwbare “state of the art datacenter” oplossingen. In Groningen en Rotterdam zijn wij de high-end datacenterpartner voor vooraanstaande bedrijven en organisaties in de regio. Ook in andere regio’s kunt u landelijk gebruik maken van onze datacenterdiensten door ons partnerschap met datacenters waar wij voor onze relaties een Bytesnet locatie hebben ingericht. Dit zijn locaties onder het management van onze organisatie. Wij leveren oplossingen van excellente klasse, met persoonlijke service. Zo activeren wij regionale innovaties en digitale ambities. Voor profit en non-profit zijn wij de verbindende factor

Gedegen kwaliteitsnormen, uitstekende verbindingen

Voor haar 24-uurs diensten heeft Bytesnet gekozen voor carrier neutrale datacenters die een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Ons serviceniveau wordt ondersteund door gedegen kwaliteitsnormen (Tier III), uitstekende verbindingen, strikte handhaving van operationele procedures en een team van ervaren en gekwalificeerd personeel. Bytesnet telt ruim twintig professionele, enthousiaste en gedreven collega’s. Vakmensen. Ons doel? De beste datacenter oplossingen bieden in uw regio

Kernwaarden

Bytesnet heeft een drietal kernwaarden benoemd die binnen ons werk centraal staan. Deze kernwaarden ziet u dagelijks in ons werk terugkomen:

  • Verbonden Wij zijn een actieve participant in regionale initiatieven t.a.v. IT beleid en strategie. Wij zetten in op persoonlijk contact met stakeholders binnen profit en non-profit sector.
  • Dichtbij Wij zijn een lokale organisatie met directe, herkenbare aanspreekpunten op operationeel en strategisch niveau.
  • Professioneel Bytesnet staat voor hoogwaardige dienstverlening en productgebruik, gericht op hoge beschikbaarheid en continuïteit.

Terug naar het overzicht van deelnemers.

Locatie Adres Postcode Stad
Spaanse kubus Schuttevaerweg 48 3044 BB Rotterdam
Groningen Friesestraatweg 219 9743 AD Groningen