Deelnemers

Bytesnet

Bytesnet levert betrouwbare “state of the art datacenter” oplossingen. In Groningen en Rotterdam zijn wij de high-end datacenterpartner voor vooraanstaande bedrijven en organisaties in de regio. Ook in andere regio’s kunt u landelijk gebruik maken van onze datacenterdiensten door ons partnerschap met datacenters waar wij voor onze relaties een Bytesnet locatie hebben ingericht. Dit zijn locaties onder het management van onze organisatie. Wij leveren oplossingen van excellente klasse, met persoonlijke service. Zo activeren wij regionale innovaties en digitale ambities. Voor profit en non-profit zijn wij de verbindende factor.

Gedegen kwaliteitsnormen, uitstekende verbindingen

Voor haar 24-uurs diensten heeft Bytesnet gekozen voor carrier neutrale datacenters die een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Ons serviceniveau wordt ondersteund door gedegen kwaliteitsnormen (Tier III), uitstekende verbindingen, strikte handhaving van operationele procedures en een team van ervaren en gekwalificeerd personeel. Bytesnet telt ruim twintig professionele, enthousiaste en gedreven collega’s. Vakmensen. Ons doel? De beste datacenter oplossingen bieden in uw regio.

Kernwaarden

Bytesnet heeft een drietal kernwaarden benoemd die binnen ons werk centraal staan. Deze kernwaarden ziet u dagelijks in ons werk terugkomen:

  • Verbonden
    Wij zijn een actieve participant in regionale initiatieven t.a.v. IT beleid en strategie. Wij zetten in op persoonlijk contact met stakeholders binnen profit en non-profit sector.
  • Dichtbij
    Wij zijn een lokale organisatie met directe, herkenbare aanspreekpunten op operationeel en strategisch niveau.
  • Professioneel
    Bytesnet staat voor hoogwaardige dienstverlening en productgebruik, gericht op hoge beschikbaarheid en continuïteit.

 

Locatie

Spaanse kubus

Schuttevaerweg 48, Rotterdam, 3044 BB

d’Root Groningen

De Bunders 1, Groningen, 9747 AB

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws