Laden Evenementen

Events

Open Source Hardware event

Open Source Hardware event

DatacenterWorks en CloudWorks organiseren op dinsdag 10 maart 2020 een speciaal event dat geheel in het teken staat van open source-hardware en de kansen die dit u als IT-manager, floormanager of datacentermanager biedt. Het Open Source Hardware Project zal plaatsvinden bij maincubes te Schiphol-Rijk.

Thema’s: Open source overview, OCP in de praktijk, OSH-is 2e hands net zo goed? Sprekers zijn  Marcel den Hartog (ICT-expert), Julie Chenadic (Green IT), André Hiddink (Rittal), Menno Kortekaas (Circle B), John Laban (Open Compute Project), Joris te Lintelo (maincubes), een spreker van OVH en  Robbert Hoeffnagel (hoofdredacteur DatacenterWorks en CloudWorks). Claire Teurlings van de Amsterdam Economic Board is ook  aanwezig. Zij doet mee aan de discussieronden na de presentaties. Tevens is er een rondleiding door het OCP Experience Center. Het actuele programma en meer informatie vindt u op de website.

Partners en deelnemers van de DDA betalen een speciale toegangsprijs van € 65,-.  Geeft u dit meteen aan in het inschrijffomulier.

MELD JE AAN VIA DEZE LINK

Locatie

Capronilaan 2

Schiphol-Rijk, Noord-Holland 1119 NR

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!