Laden Evenementen

Events

Nationale Debat Digitalisering

Nationale Debat Digitalisering

Op maandag 13 november vindt van 15.00 tot 18.00 uur (inclusief borrel) het eerste Nationale Debat over Digitalisering plaats bij Nieuwspoort. Verschillende (aspirant) Kamerleden gaan onder leiding van oud-Kamerlid Kees Verhoeven met elkaar in gesprek over het belang van digitalisering en de standpunten van verschillende partijen. Het debat wordt georganiseerd door een consortium van organisaties die zich bezighouden met digitalisering.

Waarom dit debat?

Digitalisering beïnvloedt elk aspect van ons dagelijks leven: van economische groei en (andere vormen van) werkgelegenheid tot privacy, cybersecurity, digitale inclusie en vaardigheden van jong tot oud. Daarnaast hebben nieuwe technologieën als Artificial Intelligence en de rol van (regulering uit) Europa steeds meer invloed op onze maatschappij. Dit komt maar beperkt terug in de concept partijprogramma’s van de meeste politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen op 22 november.

Standpunten verschillende Kamerleden en partijen

Dit debat biedt dus een unieke gelegenheid om te horen hoe de verschillende (aspirant) Kamerleden aankijken tegen de kansen (eerste ronde) en bedreigingen (tweede ronde) van een gedigitaliseerde maatschappij. Kamerleden van BBB, GroenLinks/PvdA en D66 hebben inmiddels bevestigd te komen.

Aanmelden

Ja, ik kom op 13 november naar Den Haag
Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar bij Nieuwspoort, dus meld je snel aan.

Locatie

Bezuidenhoutseweg 67

Den Haag, Noord-Holland 2594 AC Nederland

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws