Laden Evenementen

Nationale Datacenter Dag 2021

Op dinsdag 9 november 2021 is het weer zover: dan openen datacenters in heel Nederland hun deuren voor het grote publiek tijdens de zevende editie van Nationale Datacenter Dag! Wil jij ook een kijkje nemen achter de schermen van het internet? Meld je dan snel aan bij een van de deelnemende datacenters!

Thema dit jaar: de nieuwe economie is digitaal, duurzaam en met gezonde groei!

Digitalisering speelt een rol in vrijwel alle ontwikkelingen en uitdagingen in de wereld. Of we nu thuiswerken, een drankje bestellen op het terras via een QR-code, of een film streamen via Netflix, we maken allemaal en elke dag gebruik van digitale diensten, en dus ook van datacenters.

Als datacenter sector realiseren wij ons dat de groei van de digitale sector ook met verantwoordelijkheden komt. De nieuwe economie is namelijk niet alleen digitaal, maar ook duurzaam en in ontwikkeling – maar wel op een gezonde, bewuste manier! Zeker sinds het onlangs uitgebrachte IPCC-rapport kan geen individu, bedrijf of branche er nog omheen: we moeten nu actie nemen om de klimaatcrisis het hoofd te bieden.  

Tijdens een rondleiding in ons datacenter vertellen wij u graag wat onze visie is op de nieuwe economie en wat wij reeds doen – en gaan doen – om bij te dragen aan de digitale, duurzame samenleving. Daarnaast zijn wij ook benieuwd naar uw visie en ideeën!

Ook een vrijblijvende rondleiding? Meld je snel aan bij een van de onderstaande datacenters!

Deelnemende datacenters

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws