Laden Evenementen
 

Events

 

Nationale Datacenter Dag 2020 - 13 oktober

Nationale Datacenter Dag 2020

Leer alles over de wondere wereld van datacenters op Nationale Datacenter Dag 2020!

Een uniek kijkje achter de schermen van het Internet 


Alles wat op het Internet gebeurt, staat in een datacenter. Datacenters spelen daarmee een fundamentele rol in onze maatschappij en digitale economie.
Toch zijn veel bedrijven, instituten, beleidsmakers en individuen zich niet bewust van het bestaan van datacenters en de cruciale rol die datacenters spelen binnen onze digitale wereld.

Na het succes van de afgelopen jaren organiseert de Dutch Data Center Association dit jaar alweer de zesde editie van de Nationale Datacenter Dag, waarop datacenters door heel Nederland hun deuren openen voor het grote publiek. Zo kan iedereen kennismaken met dit cruciale onderdeel van ons dagelijks Internetgebruik.

De vorige edities van het event vonden plaats in juni en gingen gepaard met de presentatie van het DDA jaarrapport ‘State of the Dutch Data Center Association’. Dit jaar zullen deze events echter niet op dezelfde dag plaatsvinden. De nationale Datacenter Dag 2020 is uitgesteld vanwege de Corona maatregelen en zal daarom plaatsvinden op 13 oktober 2020.

Op deze dag kunnen nieuwsgierigen wederom een datacenter naar keuze bezoeken. Een uniek kijkje achter de schermen van deze zwaar beveiligde gebouwen die het internet en online toepassingen zoals mobile, cloud en apps mogelijk maken.

Meer informatie volgt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!