Laden Evenementen

Events

Green Data Center Conference

​De Green Data Center Conference is de jaarlijkse bijeenkomst van datacenters en haar stakeholders omtrent duurzaamheid en efficiëntie binnen de datacenterbranche.

Al jaren zijn de Green Data Center Conference en de Fiber Vakdag dé toonaangevende evenementen binnen de digitale sector. Daarom sluiten de datacenter- en de glasvezelindustrie de handen ineen voor een gezamenlijke conferentie op woensdag 11 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

SAVE THE DATE!

Over de conferentie
De Green Data Center Conference is de jaarlijkse bijeenkomst van datacenters en haar stakeholders omtrent duurzaamheid en efficiëntie binnen de datacenterbranche. Vorig jaar kwamen meer dan 400 stakeholders samen om te praten over verduurzaming van de datacenter sector en de inzet van datathermie.

De Fiber Carrier Association organiseert jaarlijks de Fiber Vakdag. De afgelopen jaren werd deze dag beoordeeld met een 8,0 door zowel bezoekers als sponsoren. Tijdens de Fiber Vakdag komen alle belangrijke spelers uit de glasvezelsector samen voor de laatste trends en ontwikkelingen.

Wij kijken er ontzettend naar uit om de krachten te bundelen en de datacenter- als glasvezelsector bij elkaar te brengen op 11 oktober in de Jaarbeurs.

Sponsormogelijkheden
Benieuwd naar de sponsormogelijkheden? Mail naar info@dutchdatacenters.nl voor de brochure. Mis deze kans niet om uw naam aan de Green Data Center Conference én de Fiber Vakdag te verbinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!