Laden Evenementen

Events

Green Data Center Conference & Fiber Vakdag

Green Data Center Conference & Fiber Vakdag

​De Green Data Center Conference is de jaarlijkse bijeenkomst van datacenters en haar stakeholders omtrent duurzaamheid en efficiëntie binnen de datacenterbranche.

Al jaren zijn de Green Data Center Conference en de Fiber Vakdag dé toonaangevende evenementen binnen de digitale sector. Daarom sluiten de datacenter- en de glasvezelindustrie de handen ineen voor een gezamenlijke conferentie op woensdag 11 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

MELD JE AAN! 

Over de conferentie
De Green Data Center Conference en de Fiber Vakdag zijn de jaarlijkse bijeenkomsten van datacenter- en glasvezelbrache en hun stakeholders omtrent duurzaamheid en efficiëntie binnen beide sectoren. Op de conferentie zullen er veel mogelijkheden zijn om kennis te delen om om te netwerken. Zo is er speciaal voor de Green Data Center Conference & Fiber Vakdag een netwerktool geproduceerd. Deze app maakt het nog makkelijker om iedereen op de conferentie te speken!

Programma
De conferentie zal geopend worden door Martien Visser. Hij gaat spreken over over zij visie op de huidige energiemarkt. Hoe moeten we vooruit? Hoe zwaar weegt de digitale infrastructuur op deze transitie? Of kan deze sector de energietransitie juist vooruit helpen?
De conferentie zal afgesloten worden door Queeny Rajkowski en Kees Verhoeven. Zij gaan tijdens de conferentie met elkaar in gesprek over de race tegen de klok: Digitalisering. Hoe houden we de kloof klein (Digitale geletterdheid, Onderwijs, Internationaal, Innovatie) en hoe vinden zij dat het onderwerp digitalisering geborgd is binnen de politiek?
Naast de plenaire sessies zullen er ook verschillende break-out sessies zijn. Benieuwd naar het programma?
Klik dan hier. 

Sponsormogelijkheden
Benieuwd naar de sponsormogelijkheden? Mail naar info@dutchdatacenters.nl voor de brochure. Mis deze kans niet om uw naam aan de Green Data Center Conference én de Fiber Vakdag te verbinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws