Laden Evenementen

Events

Green Data Center Conference & Datacenter Vakdag

Green Data Center Conference & Datacenter Vakdag

Donderdag 13 oktober 2022 organiseert Dutch Data Center Association de 6e editie van de Green Data Center Conference. De conferentie vindt dit jaar plaats in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De Green Data Center Conference is de jaarlijkse bijeenkomst van datacenters en haar stakeholders omtrent duurzaamheid en efficiëntie binnen de datacenterbranche. Tijdens de conferentie kun je deelnemen aan interessante kennissessies over duurzaamheidsinitiatieven en innovaties binnen de datacenter sector. Ook geeft de conferentie aandacht aan de verschillende restwarmte projecten in Nederland.

Nieuw initiatief: Datacenter Vakdag
De Green Data Center Conference vindt dit jaar plaats in combinatie met de aller eerste Datacenter Vakdag. Met de Datacenter Vakdag breiden we het event uit naar 400 bezoekers en bieden we meer ruimte voor innovaties, en duurzame ontwikkelingen binnen de datacenter industrie.

De bezoekers van de conferentie en de vakdag bestaan uit datacenter operators, leveranciers, adviseurs en beleidsmakers op het gebied van energietransitie, verduurzaming en vestigingsbeleid, beheerders van elektriciteits- en warmtenetten en professionals uit onderwijs en wetenschap.

Locatie

ArenA Boulevard 1

Amsterdam, Noord Holland 1100 DL Nederland

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!