Laden Evenementen
 

Events

 

Green Data Center & IT Conference 2020 - 8 oktober, 12:00

Green Data Center & IT Conference 2020

Op 8 oktober 2020 organiseert de DDA alweer voor de vierde keer de Green Data Center & IT Conference, voorheen Datacenter Restwarmte & Innovatie Congres. Het congres zal de naam Green Data Center & IT Conference aannemen om daarmee naar de bredere rol van datacenters in de energietransitie en de verduurzaming van de branche te kijken. De doelgroep van het congres bestaat uit overheidsbeleidsmaker, adviseurs en ontwikkelaars in de datacenter branche en de warmtenet markt, leveranciers aan datacenters, datacenter operators en innovation managers.

Onderwerpen die 8 oktober aan bod komen zijn innovaties op het gebied van verduurzaming van datacenters, energie en water efficiëntie en de mogelijkheden van alternatieve brandstoffen zoals biofuels en waterstof. Het inzetten van datacenter restwarmte voor de gebouwde omgeving zal, net als voorgaande jaren, een belangrijk onderwerp blijven.

 

Hybride congres
Wegens de huidige situatie omtrent het Covid-19 virus kunnen we helaas niet hetzelfde aantal bezoekers verwelkomen en geen volledig programma bieden als vorig jaar. We zijn genoodzaakt het aantal bezoekers op locatie te beperken tot circa 100 genodigden. Daarom hebben we het congres een hybride vorm gegeven zodat het congres alsnog voor een groter publiek beschikbaar is. Het congres op locatie biedt de mogelijkheid om te netwerken met de andere aanwezigen en het bijwonen van de keynote en het discussiepanel. De break-out presentaties worden niet tijdens het event gegeven maar vooraf online beschikbaar gemaakt.

Digitale bezoekers ontvangen dezelfde presentaties over actuele onderwerpen en innovaties vooraf, en kunnen op 8 oktober de keynote presentatie en het panel online bijwonen.

 

Covid-​19 maatregelen
Ook de opzet van het congres wordt beïnvloed door de maatregelen. De locatie zal worden ingericht naar de 1.5 meter regeling en het programma zorgt voor rustige wisselmomenten en zo weinig mogelijk drukte op de wandelgebieden.

Van de bezoekers vragen we begrip voor de situatie en actieve medewerking om dit event veilig te laten verlopen.

Programma
11.00 – Opening + keynote spreker
11.45 – Lunch
12.45 – Panel
14.00 – Netwerken via de Conversation Starter Tool

Registratie
Vanwege het beperkt aantal bezoekers, voor het congres op locatie, hebben we ervoor gekozen exclusiviteit te bieden aan overheid-beleidsmakers, adviseurs in warmte & energie en deelnemers & partners van de DDA. Genodigden worden hier spoedig over geïnformeerd.

Klik hier voor de foto’s en aftermovie van het afgelopen jaar!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!