Laden Evenementen

Events

Green Data Center & IT Conference 2020

Green Data Center & IT Conference 2020

Wat en wanneer
Op 8 oktober organiseert DDA haar vierde editie van de Green Data Center Conference (voorheen Datacenter Restwarmte & Innovatie Congres). Vanwege de huidige situatie en maatregelen zal het event een interactieve online vorm aannemen. Net als vorige jaren is de doelstelling om de bezoekers een overzicht te geven van de ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming in onze branche en staat “de rol van datacenters in een duurzame digitale samenleving” centraal.

Voor wie?
De doelgroep bestaat uit adviseurs en beleidsmakers op het gebied van energietransitie en verduurzaming bij gemeenten, vestigingsbeleid en advies voor datacenters, beheerders van elektriciteits- en warmtenetten, datacenters en hun leveranciers en onderwijs en wetenschap die zich bezighouden met duurzaamheid en de energietransitie.


Programma
Het congres bestaat uit een driedelige video reportage die voorafgaand aan het event gepubliceerd wordt en een keynote presentatie en paneldiscussie die op 8 oktober zal plaatsvinden.

Innovatie op het gebied van verduurzaming van datacenters en het inzetten van datacenter restwarmte voor de gebouwde omgeving (en het daarbijbehorende beleid) komt allemaal aan bod in deze driedelige reportage, paneldiscussie en keynote presentatie.


5 oktober

Op 5 oktober wordt de reportage in de vorm van een drieluik gepubliceerd. Bezoekers van het event kunnen vragen stellen op basis van de videos. Een deel van deze vragen zullen 8 oktober in het panel worden behandeld.


8 oktober (officiële conferentiedag)

– De online conferentie start met een keynote presentatie door Matthijs Sienot, Nederlandse politicus en kamerlid namens D66. Sienot zet zich in voor economie, innovatie en duurzaamheid.

– Na de keynote volgt een paneldiscussie waarin de bedrijven uit de reportages vragen zullen beantwoorden en met elkaar in discussie zullen gaan.

– Tot slot is er de mogelijkheid om online te netwerken met gebruik van de meeting tool. Nodig mensen uit en plan je meetings vooraf in! Tijdens het netwerken zal er een Special Guest aanwezig zijn waarmee je mogelijk een meeting kan plannen!

8 oktober:
12.30 – 12.50 Opening door Erik Barentsen en k
eynote presentatie door D66 kamerlid Matthijs Sienot
12.50 – 13.50 Panel discussie
14.00 – 15.00 Start networking

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!