Nieuws

Bekijk de webinar over de verplichte Energie Audit (EED)

Bekijk de webinar over de verplichte Energie Audit (EED)
Per 31 december 2020 zullen alle ondernemingen (die geen KMO status hebben) in Nederland wettelijk verplicht worden om een Energie Audit uit te voeren. Door de voorgestelde wetswijziging zullen alle bestaande MJA en MEE afspraken per 31-12-2020 komen te vervallen en is er de verplichting om een energie audit uit te (laten) voeren.
 
Op 2 juli organiseerde de DDA een informatieve webinar (in het Nederlands) samen met DGMR en Royal HaskoningDHV over de verplichte Energie Audit (EED) die eind dit jaar moet zijn uitgevoerd.
 

Tijdens de webinar werd besproken wat de EED precies voor de datacenter industrie zal betekenen en welke acties uw organisatie de komende maanden moet ondernemen om aan de deadline van 01-01-2021 te voldoen. 

Anne Spira (Adviseur en Projectmanager Vastgoedverduurzaming, Royal HaskoningDHV) en Doede Wessels (Adviseur Ruimte en Milieu, DGMR) waren tijdens de webinar aan het woord. 

Download hier de slides of kijk hieronder de webinar terug.

Gerelateerd

08-06-2023

EZK keurt certificeringsprogramma TÜVIT voor…

Veel datacenters zullen steeds meer te maken krijgen met de Europese Energie Efficiëntie Richtlijn (EED). Daarom kwam TÜV Informationstechnik GmbH…

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws